APTEEKKI Hoitava nenäsuihke piparminttu 10 ml

8,75
1 l = 8 750,00 €


1 l = 8 750,00 €

Kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.

Käyttötarkoitus

APTEEKKI Hoitava nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa.
Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista auttaen ylläpitämään limakalvojen epiteelien normaalia toimintaa osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteeli- eli pintasolukkoa.

Annostelu

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille:
1-3 suihkausta kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

Raskaus ja imetys

Estettä käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole, koska vaikutus nenän limakalvoilla on paikallinen ja elimistöön päätyvä A-vitamiinimäärä on valmisteessa kohtuullinen. Kosteuttavia nenäsuihkeita on saatavilla myös ilman A-vitamiinia ja piparminttuöljyä.

Huomioitavaa

Soveltuu yli 6-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Jakelija: Oy Medifon Ab, Espoo. Valmistaja: Pharmia Oy, Suomi.

Ainesosaluettelo

Seesamiöljy, A-vitamiini, E-vitamiini ja piparminttuöljy. Säilöntäaineeton.

Koko

10 ml

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Iiris silmätipat CE 10 ml
10,47 (1 l = 1 047,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Flunssa, kuiva nenä, Suomalaiset tuotteet, muut suomalaiset tuotteet, muut vegaaniset tuotteet, Apteekki, Vegaanituotteet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto