APTEEKKI FluAcute Zinc+ anis 20 ml

18,80
1 l = 940,00 €


1 l = 940,00 €

APTEEKKI FluAcute Zinc anis on aniksenmakuinen suusuihke, joka lievittää flunssan ensioireita sekä lyhentää flunssan kestoa. Valmistettu Suomessa.

Käyttötarkoitus

Suusuihke flunssan keston lyhentämiseen ja oireiden lievitykseen. Kolmitehoisen valmisteen sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa estäen flunssaa aiheuttavien virusten lisääntymistä nielussa, dekspantenoli edistää nielun limakalvojen uusiutumista ja osmoottinen vaikutus vähentää nielun turvotusta ja ärtyneisyyttä. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa heti flunssan ensioireiden ilmaantuessa parhaan tehon aikaansaamiseksi ja flunssan etenemisen pysäyttämiseksi.

Annostelu

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille:
Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat.

Raskaus ja imetys

Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Huomioitavaa

Mahdollisia haittavaikutuksia ovat metallinen maku ja pahoinvointi. Lisääntynyt nesteen virtaus ja kuumotuksen tunne nielussa on tavallista.
Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.
Jos muita haittavaikutuksia ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin tai lopeta tuotteen käyttö.
Vain suun kautta otettavaksi. Vain henkilökohtaiseen käyttöön.
Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Jakelija: Oy Medifon Ab, Espoo. Valmistaja: Pharmia Oy, Suomi.

Ainesosaluettelo

Ainesosaluettelo: Dekspantenoli (B5-vitamiini), sorbitoli, glyseroli, sinkkiasetaatti, anisöljy, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, sukraloosi, natrium-p-hydroksibentsoaatti, makrogoliglyserolihydroksistearaatti ja vesi.

Koko

20 ml

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

APTEEKKI FluAcute Zinc+ mustaherukka 20 ml
18,80 (1 l = 940,00 €)
i say: Turvotus & IBS-oireet 30 kaps
15,10 (1 kpl = 0,50 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: ennaltaehkäiseminen ja lievittäminen, Flunssa, Apteekki, Vitamiinit ja hivenaineet, sinkki, vilustuminen ja immuunipuolustus, Lisäravinteet, muut vitamiinit ja hivenaineet, vegaaniset vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot, suomalaiset vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot, Suomalaiset tuotteet, Vegaanituotteet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto