Eucerin Aquaphor 45 ml

Norm. 12,10 €
9,68
1 l = 215,11 €


1 l = 215,11 €
Lyhyt tuotekuvaus:

 

Vedetön voide, joka korjaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ja erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa. Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen, joka edistää ihon uusiutumista.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm antaa erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle juuri sitä, mitä se tarvitsee. Vedetön voide muodostaa iholle hellävaraisen, puoliläpäisemättömän suojakalvon, joka edistää vesihöyryn ja hapen luonnollista liikettä iholta pois ja ihon sisään ja antaa siten ihon hengittää. Lisäksi se vahvistaa ihon luonnollista suojavaikutusta. Voiteeseen on lisätty glyseriiniä ja pantenoliaGlyseriini on tehokkaasti kosteuttava aine, joka houkuttelee vettä puoleensa ja auttaa sitä pysymään ihossa. Glyseriinin kumppanina koostumuksessa on pantenolia, joka auttaa vauhdittamaan ihon uusiutumista ja korjautumista samalla, kun se myös kosteuttaa ihoa.

Hajusteeton ja säilöntäaineeton Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm korjaa kliinisesti ja dermatologisesti todistetulla tavalla erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa.

Rauhoittava, läpinäkyvä voide on helppo levittää ja hieroa hellävaraisesti ihon ongelma-alueille, kuten polviin ja kyynärpäihin, halkeileviin rystysiin ja kynsinauhoihin sekä kantapäihin. Koska voide sisältää vain muutamaa ainesosaa, se on herkälläkin iholla hyvin siedetty ja sopii myös vauvoille ja lapsille sekä lievien palovammojen hoitoon. Voidetta voi levittää iholle myös ihon pintaan tehtyjen toimenpiteiden, kuten laser-hoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen1. Iho uusiutuu, saa suojaa ja korjautuu.

 

Käyttötarkoitus:

 

 Vauhdittaa Ihon uusiutumista

 Korjaa kliinisesti todistetulla tavalla kuivaa ja erittäin kuivaa, halkeilevaa tai ärtynyttä ihoa

 Hajusteeton ja lisäaineeton

  • Levitä hoidettaville alueille tarpeen mukaan
  • Tavallisesti sormenpään verran voidetta riittää molempiin käsiin. Voit käyttää voidetta hieman reilummin vauvan iholla esiintyviin kuiviin läiskiin ja vielä aavistuksen tätäkin runsaammin molempiin jalkoihin
  • Hiero ihoon sormenpäillä. Voide levittyy helposti, kun se lämpenee
  • Älä levitä avoimiin, vuotaviin tai kosteisiin haavoihin. Odota ennen käyttöä, että ihoon on muodostunut uutta kudosta.

 

Ainesosaluettelo:

 

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

 

Koko:

 

45 ml

 

Muut tiedot:

 

Hajusteeton, lisäaineeton

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ 40 ml
7,80 (1 l = 195,00 €)
BEVITA EYE PRO SILMÄTIPPA PIPETTI 20x0,5 ML
11,65 (1 l = 1 165,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: kuiva iho, päivävoiteet, Eucerin, Kosmetiikka
© 2023 Suomen Apteekkariliitto