Posivil Fluzink mustaherukka imeskelytabletti 40 tabl

12,20
1 kg = 271,11 €


1 kg = 271,11 €

Posivil FluZink sitruuna-lakritsi, veriappelsiini ja mustaherukka -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkiasetaattitabletteja. Ne sopivat flunssan ensioireiden hoitoon ja ohjeen mukaan käytettyinä lyhentävät flunssaoireiden kestoa.

Käyttötarkoitus

Posivil FluZink sitruuna-lakritsi, anis, veriappelsiini ja mustaherukka -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkiasetaattitabletteja. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.
Helpottaa flunssan oireita.
Lyhentää oireiden kestoa.
Imeskelytableteista neljä makuvaihtoehtoa: sitruuna-lakritsi, veriappelsiini, anis ja mustaherukka.
Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa.

Annostelu

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8-10 imeskelytablettia eli 80-100 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 

7 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.

Ainesosaluettelo

Anis: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesium-stearaatti, anisaromi.

Veriappelsiini: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.

Sitruuna-lakritsi: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, sitruuna- lakritsi- ja vanilja-aromi.

Mustaherukka: Sinkkiasetaatti (10 mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, mustaherukka- ja vanilja-aromi.

Koko

40 TABL

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

FIILUS arkeen + D3 mustikka 30 purutabl
12,00 (1 kg = 750,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Flunssa, ennaltaehkäiseminen ja lievittäminen, Vitamiinit ja hivenaineet, sinkki, vilustuminen ja immuunipuolustus, Lisäravinteet, Orion keräilykampanja, vegaaniset vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot, suomalaiset vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot, Suomalaiset tuotteet, Orion kampanja, Vegaanituotteet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto