Colpofix sumutettava emätingeeli + applikaattori 10 kpl 20 ml

27,25
1 l = 1 362,50 €


1 l = 1 362,50 €
Lyhyt tuotekuvaus:

 

Colpofix-emätingeeli on ainoa itsehoitovalmiste HPV-viruksen (papilloomavirus) aiheuttamiin kohdunkaulan muutoksiin. 
Se on tarkoitettu käytettäväksi positiivisen HPV-testituloksen ja/tai lievien solumuutoslöydösten jälkeen. 

 

Käyttötarkoitus:

 

Colpofix-emätingeeli on kohdunkaulan ja emättimen limakalvoa ylläpitävä ja korjaava hoito, joka auttaa tutkitusti etenkin HPV-viruksen (papilloomavirus) aiheuttamiin muutoksiin. Se on tarkoitettu käytettäväksi positiivisen HPV-testituloksen ja/tai lievien solumuutoslöydösten jälkeen. 

 

Annostelu:

 

Colpofix on tarkoitettu käytettäväksi kohdunkaulansyövän seulonnan tai muualla otetun papa/HPV-testin jälkeen seuraavasti:  

  • HPV-testin tulos on ollut positiivinen
  • HPV-testin tulos oli positiivinen ja lisäksi näytteessä on todettu lievä solumuutos 
  • Näytteessä on todettu lievä solumuutos

Colpofix annostellaan emättimeen (5 suihkausta) kerran päivässä iltaisin ennen nukkumaanmenoa 20 päivää kuukaudessa 3 kuukauden ajan. Tuotetta käytetään 20 peräkkäistä päivää, jonka jälkeen pidetään 10 päivän tauko. Kuukautiset on hyvä ajoittaa tauon ajaksi. Hoitoa on tärkeä jatkaa vähintään 3 peräkkäistä kuukautta (yhteensä 6 pakkausta).

Puolijähmeä geeli muuttuu annosteltaessa nesteeksi, ja annostelun jälkeen takaisin geeliksi. Ominaisuuden ansiosta valmiste voidaan annostella tasaisesti ja tehokkaasti suoraan kohdunkaulan ja emättimen limakalvolle. Ergonomisen applikaattorin eli annostelijan ansiosta valmiste ei valu, ja sitä on miellyttävä käyttää. 

 

Ainesosaluettelo:

 

Vesi, sorbitoli, natriumkarboksimetyylibeetaglukaani, polykarbofiili, imidatsolidinyyliurea, natriumdehydroasetaatti.

 

Tekniset tiedot:

 

Lääkinnällinen laite

 

Huomioitavaa:

 

Kohdunkaulansyövän joukkoseulonnat 
On tärkeää osallistua valtakunnallisiin joukkotarkastuksiin kohdunkaulan syövän ehkäisemiseksi. 30–60-vuotiaat naiset kutsutaan seulontaan 5 vuoden välein (joissakin kunnissa seulotaan myös 25- tai 65-vuotiaita). Muistathan siis osallistua seulontoihin sekä määrättyihin jatkotutkimuksiin. Colpofix ei korvaa rokotusta eikä määrättyjä hoitoja.    

 

Raskaus ja Imetys:

 

Jos olet raskaana tai saatat olla raskaana, kysy neuvoa hoitavalta lääkäriltäsi. Colpofixia voi käyttää imetyksen aikana.

 

Säilytys:

 

Säilytä valolta ja kuumuudelta suojattuna kuivassa paikassa. Viimeinen käyttöpäivämäärä koskee ehjässä pakkauksessa olevaa, asianmukaisesti säilytettyä tuotetta.

 

Muut tiedot:

 

Colpofix on kliinisesti tutkittu. Se muodostaa suojaavan ja kosteuttavan kalvon kohdunkaulan limakalvolle, ja näin suojaa sitä vierailta mikrobeilta. Vaikuttavat aineet ovat natriumkarboksimetyylibeetaglukaani ja polykarbofiili. Ne edistävät solujen uusiutumista ja kohdunkaulan muutosten paranemista ylläpitämällä kohdunkaulan ja emättimen limakalvon hyviä fysiologisia olosuhteita. Colpofix hoitaa tutkitusti myös HPV-viruksen aiheuttamia lieviä kohdunkaulan muutoksia. Colpofix auttaa ylläpitämään ja korjaamaan myös emättimen normaaliflooraa. Polykarbofiili parantaa emättimen pH-tasapainoa ja natriumkarboksimetyylibeetaglukaanilla on prebioottinen vaikutus. 

 

Kiinnostaisiko sinua myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Intiimi, Colpofix
© 2024 Suomen Apteekkariliitto